Home page
Haber Menüsü


Birbirinden ilginç internet adresleri
İnternette ‘keriz.com’, interillet.com’, ‘rahmeteylesin.com’, ‘karalahana.org’ ve ‘raki.8k.com’ gibi çok sayıda Türkçe içerikli ilginç site var
AA
28 Mart — İnternette çok ziyaret edilen bir site yaratmanın önemli etkenlerinden biri de sitenin içeriğine uygun isim bulma. Bazı web adreslerinin isimleri, konunun özüne sadık olmakla birlikte, ilginç ve komik de olabiliyor.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  İnternette sörf yaparken bazı Türkçe web sitelerin ilginç adresleri dikkati çekiyor. Devekuşuyla ilgili bilgi edinmek isteyenler, www.devekusu.com adresinde devekuşunun özellikleri, üretim çiftlikleri, verimleri konusunda birçok bilgiye ulaşabiliyor.
       Eğer yıllardır anlatamadığınız ve itiraf etmek istediğiniz birşeyleriniz var ise www.itiraf.com adresine gitmeniz yeterli. Sitede her türlü itiraflarınıza yer veriyor ve birçok insanın itiraflarını okuyabiliyorsunuz. www.hayir.com adresinde ise çeşitli konular ve olumsuzlar için hayır demeniz ve anketlere katılmanız mümkün.
        Günlük falınızı, burçları, karakter tahlillerini öğrenmek veya rüyalarınızın yorumlanmasını istiyorsanız www.muneccim.com adresine ulaşmanız yeterli. Burada karakteristik özelliklerinizi öğrenebiliyorsunuz. www.keriz.com adresinde ise cep telefonlarıyla ilgili pekçok ayrıntı yer alıyor.
        Türkçe arama motorları arasında ilginç isimler de var. www.kurcala.com ve www.interillet.com bu tür bir ama motoru işlevini görüyor. Eğer adağınız var ve kurban almak istiyorsanız www.aloadak.coma ulaşmanız yeterli. Adak ve kurban hakkında birçok bilgi verilen bu sitede kurban siparişi bile verebiliyorsunuz. Arkadaş arayanlar veya evlenmek için kendilerine uygun eş bulmaya çalışanlar için de internette birçok web sitesi bulunuyor. Bunlardan bazıları www.bekar.com ve www.siberalem.com Evlilik, nüfus planlaması gibi konular www.disikus.com. adresinde yer alıyor.
       
AKŞAMCILAR İÇİN
        Rakı ve şarap hakkında bilgi edinmek isteyenler için de internet hizmetinizde. www.hayyam.com adresiyle şarap hakkında birçok bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Şarap çeşitleri, nasıl üretildiği, nasıl korunması gerektiğine ilişkin bilgilerin yer aldığı bu sitede ünlü şair Ömer Hayyam’la ilgili bilgiler de bulunmakta. www.raki8k.com adresiyle de milli içkimiz rakının tüm özelliklerini öğrenebiliyorsunuz. Bu sitede rakının tüm özellikleri anlatılırken, nasıl içilmesi ve meze çeşitleri hakkında bilgiler yer alıyor.
       
ÖLÜM İLANI
       Eğer çok sevdiğiniz bir yakınınızı kaybettiniz ve bununla ilgili ölüm ilanı vermek istiyorsanız www.rahmeteylesin.com adresine ulaşmanız yeterli. 50 ila 80 milyon lira arasında bir yıl internet ortamında yayınlanacak ölüm ilanı verebildiğiniz gibi vefat sonrası defin işlemlerinin nasıl yapılacağı konusunda bilgilere de ulaşmak mümkün.
       Karadeniz yöresiyle ilgili kültür, ekonomik ve sosyal bilgiler ise www.karalahana.com veya www.hamsi.com adresinde bulabilirsiniz. Biraz eğlenmek ve gülmek için birçok sitenin bulunduğu internette www.komikvizyon.com, www.komikaze.net ve www.sinek.com dikkat çeken siteler.
        Çocuk bakımı, gelişimi, hamilelik konularında bilgi edinmek istiyorsanız www.bebek.com, www.afacancocuk.com gibi birçok site bulunmakta. Ekonomik bilgiler için www.kotonline.com da ilginç bilgiler bulabilirsiniz. www.gizliyuzler.roots.gen.tr adresinde felsefe, siyaset bilimi konuları yer alırken, www.sucdosyasi.gen.tr de dikkat çeken hukuk siteleri arasında yer alıyor.
       İlginç diğer web adreslerinden bazıları şöyle:
        http://herseyy.cjb.net, www.hoppala.com, www.haylaz.org, www.ineksaban.com, www.koylu.com, www.nitrojen.cjb.net, www.yasalcom.cjb.net, www.samicik.com, www.delibela.cjb.com, www.kalan.com, www.misket.com.tr., www.karpuz.com, www.kirmizipabuclar.com, www.beyazkalem.com, www.komplo.cjb.net, www.zelzele.com, www.sporevi.com, www.krampon.chivi.com, www.dilimiz.gen.tr
       
    TOP5 Türk Telekom’dan ücretsiz masal ve müzik servisi  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları