Home page
Haber Menüsü


Alternatif yılbaşı tatilleri
Ülkenin değişik yörelerinde yeni yıla “merhaba” demenin fiyatı 60 milyon liradan başlıyor.
İstanbul
AA
3 Aralık— Çoğunlukla yarım pansiyon konaklama, ulaşım ve rehberliğin de dahil olduğu 3 ile 10 günlük turlarla, “Güzel atlar ülkesi” Kapadokya’ya gidebilir, Karadeniz’de yaylalara çıkabilir, dağevi ya da Safranbolu evlerinde konaklayabilirsiniz.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

 
       Yılbaşı ile birleşen uzun Şeker Bayramı tatili için, birbirinden cazip alternatif turlar düzenleniyor. 5 yıldızlı oteller veya tatil köyleri yerine ekonomik bir tatil yapmak isteyenler, fiyatları kişi başı 60 milyon liradan başlayan turlarla ülkenin dörtbir yanında yeni yıla “merhaba” diyebilecekler.
       Doğa ve kültür etkinlikleri grubu Karıncalar, yıl sonu tatili için beyazlar giyinmiş peri bacaları ve rengarenk vadileriyle “Güzel atlar ülkesi” Kapadokya’ya 5 günlük bir gezi düzenliyor. Gezide Ürgüp, Göreme, Kızılçukur Vadisi, Avanos, Mustafapaşa, Uçhisar Kalesi, Zelve, Çavuşin, Ihlara Vadisi, Derinkuyu Yeraltı Şehri, Soğanlı Vadisi, Cemil Köyü, Keşlik manastırı ve Turasan şarap fabrikası görülebilecek. Gezinin fiyatı 145 milyon lira. Karıncalar’ın Kapadokya’nın gizli oyuklarından Kilikya topraklarına ve oradan dinlerin, ırkların keşistiği kent olan Antakya’ya uzunan mistik yolculuğu 10 gün sürüyor. Özel yılbaşı gecesi yemeğinin de dahil olduğu gezinin fiyatı 280 milyon lira.
       
YENİ YILA BEMBEYAZ BİR MERHABA
       “Sevdalı dağlar” Kaçkarlar’ın karlı eteklerinde yeni yıla bembeyaz bir “merhaba” demek için düzenlenen 5 günlük gezide, bin 400 metre yüksekliğindeki Ayder Yaylası’na çıkılıyor. Yılbaşı gecesi karlar üstünde ateşin yakılacağı, tam pansiyon konaklamalı gezinin fiyatı 300 doları (yaklaşık 210 milyon lira) buluyor. Ogzala Turizm‘in Doğu Karadeniz gezisinde, Rize, Trabzon ve Sümela manastırı görülebilecek. Kavran ile Dobaye yaylalarına yürüyüşün yapılacağı gezide, yılbaşı yemeği ve sürprizler de yer alıyor. Ayder Yaylası’nda pansiyon konaklamalı 6 günlük gezinin kişi başı ücreti 300 dolar (yaklaşık 210 milyon lira) olarak belirlendi. Kayak yapma olanağı sunan 6 gecelik tam pansiyon konaklamalı Kartalkaya gezisinin faturası ise 528 milyon liraya ulaşıyor. 3 günlük köprülü kanyon gezisinde ise jeep safari, rafting ve hiking yapma olanağı sunulacak. Gezinin fiyatı 150 Amerikan Doları (yaklaşık 105 milyon lira). Yılbaşının da dahil olduğu 4 günlük köprülü kanyon gezisi ise 180 Amerikan dolar (yaklaşık 171 milyon lira) fiyatla müşteri bekliyor. Ogzala’nın 165 milyon lira olan Kapadokya gezisi, bir hafta sürüyor.
GÜNEYDOĞU’DA KIŞ
       Fotoğrafevi‘nin Gaziantep, Antakya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin’in yer aldığı Güneydoğu programında, bölge koşulları görülerek, fotoğraflanabilecek. Gezi, Harran’ın güneyinde Arap köyleri civarında son bulacak. 8 günlük turun fiyatı 250 milyon lira. Heraklia’dan Kelebekler Vadisi’ne dek sürecek gezide ise Bafa civarından Fethiye’ye doğru, dura konaklaya bir yolculuk yapılacak. Yeni yılın ilk günü sona erecek 6 günlük gezinin fiyatı 225 milyon lira olarak saptandı. Hemşin’de kar ve soğukla boğuşmanın yollarının birlikte bulunacağı gezide, sıcak şaraplı, ateş başında muhabbet dolu bir yayla keyfi yapılacak. 6 gün süren ve fiyatı 225 milyon lira olan gezi, yaylaevi konaklamalı. Fotoğrafevi’nin “ekolojik” nitelikli yılbaşı programında ise oksijeni bol, nemi sıfır bir ortamda, doğa içinde bulunulacak. Çevre turlarıyla zenginleşecek program kapsamında, Adatepe (Zeus atları), Tahtakuşlar köyü ve müzesi, Sutüven şelalesi, Sarıkız tepesi, Hasanboğuldu, Assos ve şelaler gezilecek. 5 günlük gezinin fiyatı 195 milyon lira. Çevre gezileriyle bezenmiş Fotoğrafevi’nin Kapadokya gezisinin fiyatı da 195 milyon lira.
DAĞEVİ YA DA SAFRANBOLU EVLERİ
       “Gezmek yaşamaktır” sloganıyla yola çıkan GeziciYAK Seyahat Acentası’nın, Menekşe dağevinde konaklamalı gezisinde önce Kirazdere’ye gidiliyor. Yürüyüşle dağevine ulaşıldıktan sonra orman içinde geziliyor. 60 milyon lira olan tam pansiyon konaklamalı gezi 3 gün sürüyor. Yılbaşının dahil olduğu gezinin fiyatı ise 70 milyon lira. GeziciYAK’ın 4 günlük Safranbolu gezisinde ise Yörükköy, Amasra, Ilgaz dağı milli parkı görülebilecek. Safranbolu evi konaklamalı gezinin fiyatı ise 105 milyon ile 120 milyon lira arasında değişiyor.
       Baraka Doğa Sporları‘nın 6 gün süren ve 1 Ocak’ta sona eren, tam pansiyon konaklamalı Bafa Gölü- Heraklia, Fethiye-Ölüdeniz ve Adrasan-Olimpos gezilerinin her biri 110 milyon lira.
       
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları