Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 13:31 TS 10 Eyl., 2000
 
Astroloji bizim aynamızdır
 
Astroloji, gezegenlerin konumuna göre içinde bulunduğumuz sistemin nasıl etkilendiğini konu alır
 
NTV-MSNBC
 
 Aşağıda olan yukarıda olan gibidir, yukarıda olan da aşağıda olan gibidir ve birlikte tek bir şeyin mucizesini gerçekleştirirler. Ve bütün herşey bir olandan geldiğinden, bir olanın düşüncesinden gelmiştir. Böylece her şey bu tek olandan uyum sağlayarak çıktı.Güneş onun babasıdır, Ay annesidir. Rüzgar onu karnında taşımıştır, Toprak beslemiştir.Dünyanın bütün gücünün babası budur. Onun gücü eğer toprağa dönerse her şeye yeter. (ZÜMRÜT TABLET- HERMES TRİMEGİSTUS)

   
 
       
    MSNBC News Günlük astro-yorum
MSNBC News Güneş burcunuz
MSNBC News Bilinçaltının simgesi Ay burcu
MSNBC News Astro-sağlık
MSNBC News Tebai Takvimi
MSNBC News Yükselen burç
MSNBC News Uğurlu sayılar, günler ve renkler
MSNBC News En eski horoskop Nemrut'ta
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Balinus’un da zümrüt tablette yazdığı gibi aşağıda olan yukarıda olan gibidir. Astrolojinin temel işleyişi de bu prensibe dayanır. Astroloji gezegenlerin konumuna göre içinde bulunduğumuz sistemin nasıl etkilendiğini konu alır. İçinde bulunduğumuz sistem ifadesi yanlış olmaz, çünkü gezegenlerin konumu sadece biz insanların yaşamını etkilemez, doğan her canlıyı, her olayı da etkiler.
  GÜNLÜK ASTRO-YORUM
Vildan Altunay'dan, yıldız haritanıza göre günlük astrolojik yorum.

       İnsanın yaşamı aldığı ilk nefesle başlar. Bu insanın doğumudur. Astrolojik olarak bir anlam ifade eder. O an gökyüzünün içinde bulunduğu konum, yani etrafta var olan enerji insanın yaşamda ilerleyeceği yolu ve bu yolda ilerleme kapasitesini belirler. Bu sistem sadece canlılar için geçerli değildir: Bir olay da doğabilir. Bu bir iş anlaşması, bir kitap yazmak için daktilonun tuşuna yapılan ilk dokunuş veya evlilik için atılan imza anı da olabilir. Hepsi bir başlangıçtır ve her başlangıç bir doğum olarak kabul edilir. Bu duruma göre olayın gelişim sürecini anlayabiliriz.
       
SİSTEMİ AÇIKLAR
       Yaşam mükemmel bir sistem, bir düzen üzerine kurulmuştur ve astroloji de bu sistemi bizlere açıklar.
  VİLDAN ALTUNAY KİMDİR?
Astroloji, pencerelerimden birinin manzarası. Astroloji öğretisinin sonu yok ve ben bu öğretide ilerlemek niyetindeyim
Astroloji bizim aynamızdır. Göremediğimizi veya görmek istemediğimizi gözlerimizin önüne serer ve içinde bulunduğumuz durumla yüzleşmemizi sağlar. Bunun sonucunda da düşüncelerimiz gelişir, yaşamı daha iyi algılar ve herşeyi olduğu gibi kabul ederek tekamül ederiz.
       Astoloji bize neyi ne zaman ve nasıl yapmamız gerektiğini de öğretir. Bu aynı sebzelerin ve ağaç fidanlarının ne zaman nasıl dikileceğini bilmemiz gibidir. Yanlış zamanda yanlış yere dikilen bir ağacın niyet ne kadar olumlu olursa olsun kuruma olasılığı yüksektir. Bilen kişi hiçbir zaman bu hatayı yapmaz. Astrolojik olarak havada uygun olmayan enerjilerle başlayan bir olay da aynı ağaç fidesi gibi sağlıklı bir şekilde gelişemez. Astroloji bilgisi bize olaylarımızın gelişimini rahatlıkla gösterir.
       
KADERE KARIŞMAK DEĞİL
       Bu kadere karışmak anlamında değildir. Nasıl ki doktorlar hastaları bilgileri sayesinde iyileştirerek, ölümden kurtararak kadere karışmıyorlarsa, astrologlar da insanlara kapasitelerini, sorunlarının kaynağını, yeni girişimler için doğru zamanları bildirerek kadere ve sisteme karışmaz. Burada konuşan astrolojik bilgidir. Gaipten duyulan bir ses değil.
       Yaşam olağanüstü güzellikte ve mükemmel bir düzenle varedilmiştir. Bilgi ise ışık’tır. Yaşam yolumuzda önümüzü aydınlatır ve her zaman var olan güzellikleri görmemizi sağlar. Dolayısıyla bilgi ile severiz. Bildiğimiz için severiz.
       Astrolojinin yaşamınıza ışık olmasını ve yaşamı daha fazla sevmenizi umarak iyi yolculuklar dilerim...
       
       Detaylı bilgi almak isteyenler:
       vildan@gizemci.com
       
 
       
    TOP5 Kriz, kadınları bu sefer daha çok vurdu  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları