Home page

Haber Menüsü


Trabzonspor Kongresi’nden ortak liste çıktı
Kesin olmayan sonuçlara göre, kullanılan 2 bin 362 oydan Özkan Sümer’in listesi 1107, Ahmet Ağaoğlu’nun listesi ise 1051 oy aldı . 17 kişilik Yönetim Kurulu’na Sümer’in listesinden 11, Ağaoğlu’nun listesinden 6 kişi girdi .
Trabzon
AA
16 Aralık— Kongrede başkan adaylığından çekilen Ercan Saral, Ahmet Ağaoğlu’nun listesinde bulunurken, Saral’ın listesindeki bazı isimlerde Ali İhsan Koç’un listesinde yer aldı. Genel kurulda ilk olarak divan başkanlığına avukat Cengiz Çebi seçilirken, daha sonra Sümer yönetiminin faliyet gelir ve giderleri ibra edildi. 2003 yılı tahmini bütçesi 40 trilyon 470 milyar lira olarak genel kurulda onaylanırken, tahmini bütçede transfer giderleri 5 trilyon 600 milyar lira olarak belirlendi.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda kesin olmayan sonuçlara göre kullanılan 2 bin 362 oydan Özkan Sümer’in listesi bin 107, Ahmet Ağaoğlu’nun listesi ise bin 51 oy aldı. 19 Mayıs Spor Salonu’nda dün başlayan ve bu sabah sona eren genel kurulda şahsi oylarda ise Ağaoğlu bin 196 oy alırken, Sümer ise bin 131 oyda kaldı.
       Genel kurulda Ahmet Ağaoğlu’nun listesinde yer alan bazı isimler Sümer’in seçildiği listeye girdiler. 17 kişilik yönetim kuruluna Sümer’in listesinden 11, Ağaoğlu’nun listesinden ise 6 kişi girdi.
       Oy çokluğuna göre oluşan 17 kişilik yönetim kurulu şu biçimde oluştu:
       Ahmet Ağaoğlu (1196), Kenan Atalay (1161), Erol Tuna (1150), Rahmi Üstün (1146), Volkan Canalioğlu (1138), Özkan Sümer (1131), Bahri Köse (1127), Kenan Sönmez (1127), Bahri Ekrem İmamoğlu (1126), İbrahim Şahin (1122), Yusuf Ziya Yılmaz (1121), Engin Hacısalihoğlu (1119), Mehmet Öksüzoğlu (1109), Osman Terzi (1108), Ömer Eyüboğlu (1108), Selami Sarı (1100), Hüseyin Tütüncü (1099)
       Buna göre Ahmet Ağaoğlu ile birlikte, Volkan Canlioğlu, İbrahim Şahin, Engin Hacısalioğlu, Mehmet Öksüzoğlu ve Ömer Eyüboğlu Özkan Sümer’in listesine girmeyi başardı. Genel kurulda kesin sonuçların akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor.
       
AĞAOĞLU: BEN REFORMİSTİM
       
Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Ahmet Ağaoğlu, kesin olmayan sonuçlara göre bordo-mavili kulüpte sağlıksız bir yönetim oluşacağını tahmin ettiğini söyledi.
       Ağaoğlu, 17 kişilik yönetim kurulunda kendi listesinden 6 ismin yer alacak olmasıyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, “Sağlıksız bir yönetim oluşacağını tahmin ediyorum. Bu bir ekip işidir. Beraber güvendiğiniz ve inandığınız insanlarla yola devam ederseniz başarı gelir” dedi.
       Kendi kararının önemli olmadığını ve birlikte yola çıktıkları insanlarla birlikte bir karar vereceklerini de ifade eden Ağaoğlu, şöyle konuştu:
       “Trabzonspor’u kaosa sokacak bir durum içerisinde olmayacağız. Trabzonspor yönetimi 6 ay veya 1 yıl sonra olağanüstü bir genel kurula mı gider... Bunun haricinde, biz de çekilebiliriz ve Sümer’in listesi de yedek listesi ile devam edebilir. Çok sıcak bir tablo var. Sabaha kadar seçim sürdü. Bunun için daha bir görüşme yapmadık. Ancak bugün veya yarın bu konu netlik kazanır.”
       Uyumlu çalışmanın ötesinde düşünce ve fikirlerin önemli olduğunu da belirten Ağaoğlu, “Bunları gerçekleştirme şansı da çok önemli. Başkan için dün genel kurulda statükocu dedim. Bunu geri alıyorum. Başkan tutucu bir yapıya sahip. Ben ise reformistim. Başkan Sümer’in 3 dakikada düşündüğünü ben ise 1 dakikada düşünürüm. Projelerimiz aynı olsa da uygulamada ciddi sıkıntılar olacaktır” diye konuştu.
       
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları