Home page

Haber Menüsü


İnönü Stadı’nda Revivo’ya protesto
Beşiktaşlı taraftarlar, Filistin’i işgal eden İsrail’i ve Fenerbahçe’nin İsrailli oyuncusu Revivo’yu protesto etti.
İstanbul
AA
14 Nisan— Siyah beyazlı taraftarlar hep bir ağızdan “Kahrolsun İsrail, Revivo dışarı” diye tempo tutarken, Fenerbahçe taraftarları ise futbolcuları Revivo lehine tezarühat yaptı.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, BJK İnönü Stadı’na gelişlerinde çiçeklerle karşılandı.
       Siyah-beyazlı kulübün yönetiminin organize ettiği Beşiktaş ve Fenerbahçe forması giymiş minik öğrenciler, soyunma odası tüneli önünde futbolcular ile teknik direktör Werner Lorant’a çiçek verdi.
       
BİLGİLİ VE YILDIRIM YAN YANA
       Derbi maçta Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yan yana oturdu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından hak mahrumiyeti cezası verilen Aziz Yıldırım, Serdar Bilgili ile birlikte maçı izledi.
       
BEŞİKTAŞ TAM KADRO ÇIKTI
       Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maça siyah-beyazlılar, Yasin Sülün’ün dışında tam kadro çıktı.
       Beşiktaş’ta, teknik direktör Christoph Daum, sakatlığı geçen Ronaldo’ya ilk 11’de şans tanıdı. Alman teknik adam, cezası biten İbrahim’i de sol kanatta görevlendirirken, forveti ise İlhan Mansız-Ahmet Dursun ikilisinden oluşturdu. Kaledeki tercihini yine Myhre’den yana kullanan Daum, sağ kanatta Malatyaspor maçında olduğu gibi Erman’ın yerine Khlestov’u tercih etti.
       
FENERBAHÇE’DE RÜŞTÜ OYNAMADI
       Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, sakatlığı geçmeyen Rüştü’nün yerine yedek kaleci Oğuz’a derbi maçta görev verdi. Lorant, ayrıca Beşiktaş maçının ilk 11’ini adeta sürpriz bir kadro kurdu. Fatih, Abdullah ve Andersson’u yedek kulübesine çeken Alman teknik adam, Ceyhun, Ali Güneş ve Mustafa Doğan’a ilk 11 kişilik kadroda yer verdi.
       
DAUM İLE LORANT SARMAŞ DOLAŞ
       Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Alman teknik adamları Daum ile Lorant, maç öncesi birbirlerine başarı diledi. Birbirlerine oldukça samimi davranan Alman çalıştırıcılar, saha içinde uzun süre sarmaş dolaş oldular. Bu arada Beşiktaş tribünlerinden Lorant’a tenis topları ve yabancı maddeler atıldı. Alman teknik adam, yedek kulübesine girerek bu atılan maddelerden korunmaya çalıştı. Lorant, daha sonra kendisine atılan bir madeni parayı alarak cebine koydu.
       
KONFETİ YAĞMURU
       Beşiktaşlı futbolcuların sahaya çıkmasıyla BJK İnönü Stadı’nda adeta bir konfeti yağmuru yaşandı. Siyah-beyazlı taraftarlar, attıkları konfetilerle tribünleri adeta bayram yerine çevirdi. Öte yandan maçın başlama düdüğünden sonra siyah-beyazlı taraftarlar, yine sahaya konfeti atmayı sürdürdü. Maçın hakemi Muhittin Boşat, topun taca çıktığı bir an oyunu durdurarak konfetileri temizletti.
       
PAF MAÇI FENERBAHÇE’NİN
       2 takım arasında bugün yapılan PAF Ligi maçını Fenerbahçe 2-0 kazandı. Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı’nda yapılan maçta kötü bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, böylece ligde 15 maç sonra yenilgiyle tanıştı.
       
KARABORSACILAR İŞBAŞINDA
       Her derbi maçında olduğu gibi Beşiktaş-Fenerbahçe maçında da karaborsacılar yine işbaşındaydı. Stat çevresinin yanı sıra Üsküdar ve Kadıköy’de konuşlanan karaborsacılar, maç biletlerini 2-3 kat fiyatla satmaya çalıştı.
       
KAVGALAR YAŞANDI
       Derbi maç öncesi istenmeyen olaylar az da olsa yaşandı. Fenerbahçeli taraftarların bulundukları tribüne girmesinin ardından Beşiktaş numaralı tribününden pankartlar açılması üzerine 2 grup arasında önce sözlü olarak başlayan sataşmalar, daha sonra birbirlerine yabancı maddeler atmalarına kadar vardı. Güvenlik güçleri, 2 gruba hemen müdahale edip olayların büyümesini engelledi.
       Bu arada stat dışında da bir kavga yaşandı. Dolmabahçe Sarayı tarafındaki büfe önünde 2 grup arasında çıkan kavgada 2 taraftar hafif biçimde yaralanırken, yine güvenlik güçleri olayları büyümeden önledi.
       
       
       
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları