Taramayı geç
Güncelleme: 13:43 TSİ 23 Aralık. 2010 Perşembe
Sponsor: 
Paylaş

'En sevdiğim 5 kış şarkısı'

Mor ve Ötesi'nden Harun Tekin N5'e en sevdiği kış şarkılarını anlattı...

İzlemek için fotoğrafın üzerine tıklayınız.
Fazilet ONAT - Hasan CÖMERT
ntvmsnbc
Güncelleme: 13:43 TSİ 23 Aralık. 2010 Perşembe

İSTANBUL - Her hafta ünlü bir ismin '5 listesi'ni yayınladığımız N5'te bu hafta Rock müziğin en iyi isimlerinden Mor ve Ötesi'nden Harrun Tekin var.

Bu yıl yayınladıkları 'Masumiyetin Ziyan Olmaz' ile 2010'un en iyi albümlerinden birine imza atan Mor ve Ötesi, muhalif duruşuyla da farklı bir konumda yer alıyor.

Kerem Özyeğen, Burak Güven, Kerem Kabadayı ile beraber kurdukları Mor ve Ötesi'nden ayrı olarak solo projelerde de yer alan Tekin, listesindeki şarkıları anlatırken fazla zorlanmadı ve aklına kış görüntüleri getiren 5 şarkıyı anlattı.

Haberin devamı ↓
reklam

İşte Harun Tekin'in en sevdiği 5 kış şarkısı:   İzlemek için tıklayınız.

Mor ve Ötesi Diskografi:
1996 Şehir
1999 Bırak Zaman Aksın
2001 Gül Kendine
2003 Yaz
2004 Dünya Yalan Söylüyor
2006 Büyük Düşler
2008 Başıbozuk
2010 Masumiyetin Ziyan Olmaz

Bu habere puan verin
En yüksek puan alan haberler
Düşük
0.5 puan ver1 puan ver1.5 puan ver2 puan ver2.5 puan ver3 puan ver3.5 puan ver4 puan ver4.5 puan ver5 puan ver
Yüksek

0 kullanıcıdan 0 puan.
Facebook'ta Paylaşılanlar
0 Yorum yapmak için .
olarak oturum açmışsınız. Çıkış?
Gönder
0/1000

reklam